Brinks Plaagdierbeheersing

Bestrijding

Bestrijding

Door het nemen van preventieve maatregelen kunt u veel Muizenvalongedierte problemen voorkomen. Met eenvoudige aanpassingen kunt u zelf heel veel doen. Doordat wij veel kennis hebben over de leefwijze van ongedierte, kunnen wij u op passende wijze adviseren. Ongediertebeheersing is immers ons vak!

Voorkomen is beter dan bestrijden

Omdat elk bedrijf anders is, komen we graag bij u langs om te kijken wat voor uw bedrijf de passende oplossing is. Wij helpen u graag. Vraag ons om advies, dat is GRATIS. Om problemen te voorkomen kunnen wij een preventieplan opstellen.

De werkwijze van een preventieplan met HACCP / BRC rapportage:

Inspectie

Een goede ongediertebestrijding begint bij inspectie. We leggen we de eventuele knelpunten vast. Aan de hand  hiervan geven we u advies en oplossingen. Deze zijn bedoeld om problemen met ongedierte te voorkomen. Het bedrijf wordt minimaal 8 x per jaar geïnspecteerd. De uitkomst en waarnemingen worden in een logboek genoteerd.

Signalering

Hoe eerder we het ongedierte in uw bedrijf kunnen signaleren hoe beter. Om muizen en ratten snel te signaleren en te bestrijden worden verspreid door het bedrijf lokdozen met lokaas geplaatst.

Wespen bestrijden Om kruipende insecten, zoals kakkerlakken e.d. te signaleren worden lijmvallen geplaatst. Om vliegende insecten te signaleren en te bestrijden kunnen we insectenlampen ophangen. In de meeste gevallen worden insecten lampen met lijmplaten gebruikt. Het voordeel van de lijmmethode is dat men de vliegen niet hoort "knetteren". En kleine vliegjes kunnen niet door het rooster heen vliegen. Alle insecten blijven op de plaat plakken, en kunnen ook makkelijk worden herkend en geteld (verplicht bij BRC).

Om motten te signaleren kunnen feromoonvallen worden opgehangen. Feromonen zijn signaalstoffen die er voor zorgen dat het insect in zijn gedrag beïnvloed wordt. Dit kan door een seksuele feromoon gebeuren, bedoeld om het insect naar de val te lokken. De inspectiepunten worden 8 x (of zonodig meer) per jaar gecontroleerd.

Bestrijding

Afhankelijk van het te bestrijden ongedierte passen we de meest effectieve technieken toe. Wij zijn in bezit van het SVO diploma (Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding). Daarmee is een veilige en professionele werkwijze gegarandeerd. Bovendien wordt er gewerkt met oog voor het milieu en wordt er uitsluitend gewerkt met bestrijdingsmiddelen die zijn toegelaten door de minister van VROM.

Logboek

Van het bestrijdingsplan worden alle gegevens bijgehouden in een logboek, zodat u een goed overzicht heeft voor afnemers en keuringsdiensten.

Brinks Plaagdierbeheersing, partner van ongediertebestrijden.com

Wij zijn de partner van ongediertebestrijden.com voor de regio Rijssen. ongediertebestrijden.com is een landelijk platform voor lokaal opererende professionele ongediertebestrijders.

Uitblinkers in kwaliteit en persoonlijke service

Brinks Plaagdierbeheersing is als partner van ongediertebestrijden.com geselecteerd op basis van servicegerichtheid en vakkennis. Wij nemen klantvriendelijkheid en flexibiliteit serieus en hechten veel waarde aan eerlijk en transparant zakendoen. Voor uitvoering maken we altijd duidelijke afspraken, zo weet je waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten!

Altijd een oplossing bij problemen met ongedierte

Als partner van ongediertebestrijden.com bieden wij maatwerk oplossingen voor problemen die bedrijven en particulieren met ongedierte hebben. Onze gediplomeerde bestrijders leveren snelle en betrouwbare dienstverlening op elk adres in onze regio.

Brinks Plaagdierbeheersing is altijd in de buurt

Wij zijn praktisch altijd binnen 24 uur ter plaatse en rekenen gn voorrijkosten. Omdat wij ons niet ver hoeven te verplaatsen, houden we onze kosten en tarieven laag. We beantwoorden je vragen direct en eerlijk, zonder kleine lettertjes of tussenkomst van een vertegenwoordiger. In veel gevallen komen we nog dezelfde dag bij je langs.

Lokaal betrokken

Als lokaal opererend bedrijf kennen wij de ongedierteproblematiek in onze regio. Regionale omstandigheden welke van invloed zijn op het bestrijden en (voort)bestaan van bepaalde beestjes in ons werkgebied zijn voor ons vanzelfsprekend.

Waarom ongediertebestrijden.com?

Wij houden van ons vak; het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Dankzij onze goede reputatie en de vindbaarheid van ongediertebestrijden.com worden we goed gevonden. Door de krachten van lokale bestrijders te bundelen in een landelijk samenwerkingsverband voorkomen we onnodige tijdsverspilling en reiskosten.

Problemen buiten ons werkgebied?

Heb jij last van ongedierte, maar woon je ver buiten onze regio? Op ongediertebestrijden.com vind je altijd een bestrijder in jouw omgeving.